مكانیزم لغزنده ـ لنگی (سازوكار حركتی)
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
مكانیزم لغزنده ـ لنگی (سازوكار حركتی)
نوشته شده در جمعه 29 آبان 1394
بازدید : 4263
نویسنده : علی اکبری

مكانیزم لغزنده ـ لنگی (سازوكار حركتی)

 

تعریف مكانیزم:

به مجموعه ای از اجزای مکانیکی که به یکدیگر متصل هستند و یا در تماسند و می توانند نسبت به هم حرکت کنند، مکانیزم می گوییم.

مكانیزم لغزنده ـ لنگی

چیدمانی است از اجزای مکانیکی به منظور تبدیل حرکت مستقیم الخط به حرکت دورانی همانند یک موتور پیستونی رفت و برگشتی و یا برای تبدیل حرکت چرخشی به حرکت مستقیم الخط همانند یک پمپ پیستونی رفت و برگشتی. ماهیت کلی این مکانیزم و حرکت اجزای مرتبط توسط شکل زیر به خوبی توصیف می شود . در شکل اجزای متحرک با رنگ روشن مشخص شده اند . قسمت هایی که با رنگ تیره تر مشخص شده اند و با عدد (1) نشانه گذاری گردیده اند عبارتند از قسمت های ثابت موتور و یا پمپ مورد نظر .این قسمت های ثابت شامل سیلندر _که شکل مقطع آن توسط دو دیواره ی DE و FG مشخص گردیده است_ که پیستون در آن (بخش 4) به جلو و عقب حرکت می کند ، می باشد و دایره ی کوچک در نقطه ی A نشان دهنده ی یاتاقان (محور) میل لنگ اصلی می باشد که داخل قطعه شماره (1) قرار گرفته است .قسمت (2) میل لنگ به شکل یک عضو میله ای(مستقیم)از یاتاقان اصلی (نقطه A) تا پین میل لنگ (نقطه B) که میل لنگ را به شاتون (قسمت 3) متصل می کند ، مشاهده می شود.شاتون نیز بصورت عضوی میله ای و مستقیم از پین میل لنگ (نقطه B) تا پین محور پیستون در نقطه ی C که آن را به پیستون وصل می کند ، قابل مشاهده است ( پیستون بصورت یک مستطیل نمایش داده شده است).

 



:: موضوعات مرتبط: كار و فناوري نهم , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: